Professionel udskiftning af vinduer

Selv gamle huse behøver nye vinduer

Hos Grønnegård Byg tilbyder jeg tømrerarbejde af høj kvalitet – herunder udskiftning af vinduer. Mit tømrerfirma ligger i Lørup, men jeg kører ud til kunder i såvel Ringe, som Fåborg, Odense og til kunder på resten af Fyn.

Er det tid til udskiftning af vinduer, hjælper jeg også gerne dig til tidssvarende og funktionelle vinduer, som passer til stilen i din bolig – om den er moderne eller klassisk.

Jeg er uddannet i 2013 og er kendt som tømrer og økobygger. Jeg varetager alle tømreropgaver for private kunder.  

Jeg tilbyder også andet tømrerarbejde som bl.a. nyt tag, halmhuse og reparation af bindingsværk.

Vinduer efter mål

Hvis dit hus ikke har standardmål, hvilket ofte er tilfældet i ældre huse, kan jeg fremstille de nye vinduer efter mål specielt til dit hus, og jeg sørger også for den efterfølgende montering af vinduer. Skal din bolig have udskiftet døre samtidig med vinduerne, så klarer jeg også dem, så du er sikker på et smukt og ensartet slutresultat.

Mine kerneværdier er godt håndværk, faglig stolthed og kvalitet i arbejdet til fair og konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig for udskiftning af vinduer

Er det tid til nye vinduer eller døre, så ring til mig. Når vi har klarlagt, hvilke behov og ønsker du har, laver jeg et uforpligtende tilbud med en god pris på professionel udskiftning af vinduer.

Indhent tilbud

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Udfyld formularen med information om den arbejdsopgaveopgave du ønsker udført.

  KONTAKT
  ​AFDELING FYN
  OM GRØNNEGÅRD BYG

  Jeg er uddannet tømrer 2013 på SDE i Odense. I september 2013 valgte jeg, at begive mig ud på den traditionelle vandresvendstur – afsted rundt i verden og opleve og arbejde minimum tre år og 1 dag væk fra ens hjemstavn.

  • CVR: 38853120

  © Copyright – All rights reserved.