Jeg er uddannet tømrer 2013 på SDE i Odense. I september 2013 valgte jeg, at begive mig ud på den traditionelle vandresvendstur – afsted rundt i verden og opleve og arbejde minimum tre år og 1 dag væk fra ens hjemstavn.

August 2017 vendte jeg hjem igen.

Og det fik mig på en rejse gennem en stor del af Tyskland. Jeg arbejdede 4 forskellige steder, hvor jeg var heldig at arbejde med renoveringsprojekter af gamle huse nogle af stederne, og kunne der arbejde med bindingsværk. Både helt ny facade og på fredede huse hvor kun det meste rådne træ måtte udskiftes.

Ud over Tyskland arbejdede jeg også i Østrig og Schweiz. Og mest rejsen i New Zealand gennem tre måneder. Juli 2016 tog jeg til Canada og arbejdede i Toronto og i Golden, B.C.

Fra Canada rejste jeg videre ned ad vestkysten af USA. Videre ned gennem Mexico, Guatemala, Belize og mødtes op med fragtsejlskibet AVONTUUR i Honduras, som jeg sejlede med tilbage over Atlanterhavet til Tyskland.

Før AVONTUUR kunne søsættes blev det renoveret gennem 1,5 år på værftet i Elsfleth, dette projekt hjalp jeg med på i fire måneder. Efter jeg vendte tilbage fra valsen har jeg arbejdet som selvstændig tømrer, hvor jeg håber at kunne lave mere byggeri med bæredygtige materialer.