Lad mig lægge nyt tag på dit hjem

Professionelt tagarbejde tilbydes

Taget er den del af huset, som er mest udsat for vind og vejr, og derfor er det vigtigt, at dit tag er holdbart og tæt. En investering i et nyt tag kan også spare dig for tusindvis af kroner på den årlige varmeregning, da et utæt og dårligt isoleret tag sender varme op i den blå luft – som penge ud ad vinduet.

Hos Grønnegård Byg har jeg mange års erfaring med tagarbejde og lægning af nyt tag hos privatkunder ikke bare i Ringe, Faaborg og Odense, men fordelt over hele Fyn.

Jeg lægger også gerne tag hos dig. Som tagdækker arbejder jeg med tage såsom eternittag, ståltag og tegltag.

Udover tagarbejde tilbyder jeg også bæredygtige halmhuse, reparation af bindingsværk og udskiftning af vinduer.

Hvad koster et nyt tag?

Priser på et nyt tag varierer selvsagt meget og afhænger bl.a. af:

 • Hvor stort taget er

 • Hvilken tagbelægning, der ønskes

 • Om spær og andre bærende konstruktioner er i orden, eller om de skal skiftes

Fordi prisen på udskiftning af tag er så svær at fastlægge på forhånd, lægger jeg stor vægt på at gennemgå tag og undertag grundigt, inden jeg kommer med et tilbud.

Kontakt mig og hør mere

Jeg tilbyder også renovering af det eksisterende tag. Hvis taget er i tilstrækkelig god stand, kan dette være en besparende løsning for dig. Kontakt mig, hvis du har en tagopgave, du gerne vil have mig til at give et tilbud og en pris på.

Indhent tilbud

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Udfyld formularen med information om den arbejdsopgaveopgave du ønsker udført.

  KONTAKT
  ​AFDELING FYN
  OM GRØNNEGÅRD BYG

  Jeg er uddannet tømrer 2013 på SDE i Odense. I september 2013 valgte jeg, at begive mig ud på den traditionelle vandresvendstur – afsted rundt i verden og opleve og arbejde minimum tre år og 1 dag væk fra ens hjemstavn.

  • CVR: 38853120

  © Copyright – All rights reserved.