Halmhuse – Et bæredygtigt byggeri​

For at mindske natur- og miljømæssige konsekvenser foretrækker jeg at bygge et bæredygtigt byggeri i naturmaterialer. Derfor rådgiver jeg også inden for halmhuse, og hvorfor det er en fordel. Jeg har bygget mit eget kolonihavehus med delvist selvbærende halmvægge, og jeg kender derfor fordelene ved sådan et byggeri.

5 min

Hvad koster det at bygge halmhuse?

Bæredygtige materialer som halm og ler har gode egenskaber i et byggeri. Halm er godt isolerende, og så er det billigt og let at anskaffe. Ler blandet i form af lerpuds er med til at give et godt indeklima. De pudsede vægge kan absorbere og afgive fugt i en rigtig fin balance. Huse i halm er langtidsholdbare, og med den rigtige pleje kan de holde i op til 100 år.​

Den pris du skal regne med for et bæredygtigt halmhus, afhænger blandt andet af størrelsen, og hvilket materiale du helt præcis ønsker dig. Du kan kontakte mig for mere specifikke priser.

Bæredygtigt byggeri – Kontakt for tilbud

Vil du gerne vide mere om, hvad det koster at få bygget et sommerhus, kolonihavehus eller andet bæredygtigt byggeri, skal du endelige kontakte Grønnegård Byg på telefon eller e-mail. Jeg rådgiver dig gerne, og giver med glæde et uforpligtende tilbud på et byggeri i Ringe, Faaborg, Årslev og omegn

Kontakt mig på telefon 51 90 39 54 eller e-mail morten@groennegaardbyg.dk.​

Indhent tilbud

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Udfyld formularen med information om den arbejdsopgaveopgave du ønsker udført.