HALMHUSE – ET BÆREDYGTIGT BYGGERI​

For at mindske natur- og miljømæssige konsekvenser foretrækker jeg at bygge et bæredygtigt byggeri i naturmaterialer. Derfor rådgiver jeg også inden for halmhuse, og hvorfor det er en fordel. Jeg har bygget mit eget kolonihavehus med delvist selvbærende halmvægge, og jeg kender derfor fordelene ved sådan et byggeri.

Hvad koster det at bygge et halmhus?

Bæredygtige materialer som halm og ler har gode egenskaber i et byggeri. Halm er godt isolerende, og så er det billigt og let at anskaffe. Ler blandet i form af lerpuds er med til at give et godt indeklima. De pudsede vægge kan absorbere og afgive fugt i en rigtig fin balance. Halmhuse er langtidsholdbare, og med den rigtige pleje kan de holde i op til 100 år.​

Den pris du skal regne med for et bæredygtigt halmhus, afhænger blandt andet af størrelsen, og hvilket materiale du helt præcis ønsker dig. Du kan kontakte mig for mere specifikke priser på halmhuse.

Bæredygtigt byggeri – Kontakt for tilbud

Vil du gerne vide mere om, hvad det koster at få bygget et sommerhus, kolonihavehus eller andet bæredygtigt byggeri, skal du endelige kontakte Grønnegård Byg på telefon eller e-mail. Jeg rådgiver dig gerne, og giver med glæde et uforpligtende tilbud på et byggeri på Fyn i byerne Ringe, Faaborg, Odense og omegn

Kontakt mig på telefon 51 90 39 54 eller e-mail morten@groennegaardbyg.dk.​

Indhent tilbud

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Udfyld formularen med information om den arbejdsopgaveopgave du ønsker udført.

  KONTAKT
  ​AFDELING FYN
  OM GRØNNEGÅRD BYG

  Jeg er uddannet tømrer 2013 på SDE i Odense. I september 2013 valgte jeg, at begive mig ud på den traditionelle vandresvendstur – afsted rundt i verden og opleve og arbejde minimum tre år og 1 dag væk fra ens hjemstavn.

  • CVR: 38853120

  © Copyright – All rights reserved.