REPARATION AF BINDINGSVÆRK I RINGE OG OMEGN

Bindingsværkshuse er ikke en hustype, man ser så ofte i det danske land længere. Heldigvis har vi stadig nogle smukke eksemplarer tilbage, og dem vil jeg gerne være med til at bevare. Jeg har derfor specialiseret mig i både opbygning og reparation af bindingsværk i Ringe, Faaborg, Odense og omegn.

Jeg blev uddannet tømrer tilbage i 2013, og i 2017 valgte jeg at starte mit eget firma; Grønnegård Byg. Jeg ser mig selv som en økobygger, og jeg har stor erfaring inden for blandt andet reparation af bindingsværk og halmhuse, hvor jeg kan løse både store som små opgaver.

Bindingsværks-, kolonihave- og sommerhus

Jeg bygger flere forskellige typer af huse med brug af halm for at sikre et bæredygtigt byggeri. Selve hustypen er ikke afgørende for, hvorvidt der kan bruges halm eller ej. Lige meget hvilken type af hus der er tale om, garanterer jeg et kvalitetsbyggeri, der holder langt ude i fremtiden.

Kontakt mig og få et tilbud på reparation af bindingsværk

Har du et bindingsværkshus i Ringe, Faaborg, Årslev eller andre omkringliggende områder, som du kunne tænke dig at få ombygget eller renoveret på en bevaringsværdig måde, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg kan også hjælpe med andet tømrerarbejde som bl.a. udskiftning af vinduer og nyt tag.

Du kan enten ringe til mig på telefon 51903954, eller du kan skrive til min e-mail morten@groennegaardbyg.dk. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen her på siden eller skrive til mig via chatten.

Indhent tilbud

Indhent et gratis og helt uforpligtende tilbud fra os. Udfyld formularen med information om den arbejdsopgaveopgave du ønsker udført.

  KONTAKT
  ​AFDELING FYN
  OM GRØNNEGÅRD BYG

  Jeg er uddannet tømrer 2013 på SDE i Odense. I september 2013 valgte jeg, at begive mig ud på den traditionelle vandresvendstur – afsted rundt i verden og opleve og arbejde minimum tre år og 1 dag væk fra ens hjemstavn.

  • CVR: 38853120

  © Copyright – All rights reserved.